Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Aalborg / Hjælp til slægtsforskning / Biblioteker

Biblioteker

Et udvalg af danske biblioteker

Aalborgbibliotekerne

HistorieAalborg er Aalborgbibliotekernes lokalsamling af bøger og tidsskrifter til brug på stedet. Samlingen har til huse på Aalborg Stadsarkiv, og her hjælper personalet med alle spørgsmål om lokalhistorie og slægtsforskning.

På hjemmesiden findes også en meget fyldig liste med slægtshistoriske links, lige til at printe ud.

På Aalborgbibliotekernes hjemmeside kan man bestille materiale til levering på det nærmeste bibliotek.

Bibliotek.dk

Indgang til samtlige danske folkebiblioteker, Det kongelige Bibliotek, Statsbiblioteket og andre danske forskningsbiblioteker. Søg og bestil hjem til nærmeste bibliotek.

Det kongelige Bibliotek - digitaliserede materialer

Det digitale Nationalbibliotek, bl.a. e-tidsskrifter, håndskrifter, billeder, portrætsamling og blandede webudstillinger.

Statsbiblioteket

Søg og bestil materialer til levering på nærmeste bibliotek. Statsbiblioteket er i gang med at digitalisere 32 mill. danske avissider, som findes under MEDIESTREAM.

 

 

23.10.2019 kl 10:00 23. oktober 2019 Erindringsværksted. På erindringsværkstedet vil man få oplæg og ideer til, hvordan man selv kan komme i gang.
23.10.2019 kl 13:00 Introduktion til arkivdatabasen Daisy, Rigsarkivet København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy.
23.10.2019 kl 13:00 Introduktion til arkivdatabasen Daisy, Rigsarkivet København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy.
23.10.2019 kl 14:00 Slægtsforskerne på Skibby-egnen Undervisning i Legacy