Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Aalborg / Hjælp til slægtsforskning / Foreninger

Foreninger

Foreninger for slægtsforskere

DIS-Aalborg

Lokalforening under DIS-Danmark. Her findes oplysninger om foreningens arrangementer, en fyldig linkssamling, og en oversigt over tidligere arrangementer og foredragsholdernes materiale.

DIS-Danmark

DIS-Danmark  er en landsdækkende forening for slægtsforskere , der også interesserer sig for brug af computere og internettet. Her findes bl.a. en oversigt over forskellige slægtsforskningsprogrammer, oversigt over kilder og værktøjer, oversigt over medlemmers hjemmesider. Desuden er der også mulighed for diskussion i DIS-forum. I DIS-træf kan medlemmer sammenligne data med andre slægtsforskere.

DIS-Norge

DIS-Norge er landets største slægtshistoriske forening med over 10.000medlemmer. På hjemmesiden findes oversigt over arrangementer, møder og kurser. Der findes en god vejledning for begyndere og gode tips til søgning i forskellige lande.Desuden en vejledning i, hvordan man søger i Digitalarkivet.

DIS-Vest-Agder i Kristiansand, Norge

DIS-Aalborgs samarbejdspartner i Norge

DIS-Sverige

DIS-Sverige er verdens største slægtshistoriske forening med 27.000 medlemmer. På hjemmesiden findes en god vejledning for nybegyndere. De har ligeledes fået nyt forum hvor alt er åbent for alle. Se det på http://forum.dis.se/vb/. Der er ikke nogen særskilt gruppe for aneefterlysning i Sverige, men de linker til anbytarforum der drives af Sveriges Slægtsforskerforbund. Se det på http://aforum.genealogi.se/discus/

23.10.2019 kl 10:00 23. oktober 2019 Erindringsværksted. På erindringsværkstedet vil man få oplæg og ideer til, hvordan man selv kan komme i gang.
23.10.2019 kl 13:00 Introduktion til arkivdatabasen Daisy, Rigsarkivet København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy.
23.10.2019 kl 13:00 Introduktion til arkivdatabasen Daisy, Rigsarkivet København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy.
23.10.2019 kl 14:00 Slægtsforskerne på Skibby-egnen Undervisning i Legacy