Forside / Amager Slægtshistoriske Forening / Foreningen

Amager Slægtshistoriske Forening

Foreningen er stiftet den 13. september 1993 og har for tiden ca. 50 medlemmer.

Foreningen har til formål at varetage og udvikle medlemmernes interesse for slægtsforskningen - herunder dygtiggøre medlemmerne i anvendelsen af teknikker til at frembringe de ønskede oplysninger.
Foreningen er et samlingssted, hvor medlemmerne - ud over hyggeligt samvær - gensidigt hjælper hinanden med den praktiske forskning og tydning af den gotiske skrift.

Man kan godt være med i foreningen - selvom man ikke bor på eller har aner fra Amager.

Privatlivspolitik: klik her for at åbne

Skriv til foreningen: amagerslaegt@gmail.com

FIND OS PÅ FACEBOOK: Amager Slægtshistoriske Forening

Medlemskab

Personligt medlemskab udgør for tiden 170 kr. - for par 265 kr. årlig.

Hvis du får lyst til at deltage i et foredrag - men ikke er medlem af foreningen - er du alligevel velkommen.
Det koster dig blot 30 kr., som betales ved arrangementet.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af foreningen eller blot høre lidt mere om os, er du altid velkommen til en almindelig medlemsaften i foreningen.
Du kan også kontakte formanden eller kassereren pr. telefon eller mail.