Forside / Egedal / Foreningen / Hjælp, hvis brugernavn eller adgangskode er glemt eller ikke kendes

Hjælp, hvis brugernavn eller adgangskode er glemt eller ikke kendes

— Arkiveret under

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mit brugernavn eller min adgangskode?

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få brugernavnet at vide eller oprette en ny adgangskode ved at klikke på 'Glemt adgangskode?' i øverste højre hjørne.

Herefter får du vist et vindue, hvor du kan skrive din mailadresse i feltet 'Skriv din mailadresse' og klikke på knappen 'skift adgangskode'.

Der vises en kvittering for, at der er afsendt en mail, og straks efter modtager du en mail med et link, som du skal klikke på. I denne mail står også dit brugernavn.

NB! Hvis der ikke kommer en mail umiddelbart efter, så prøv at kigge i din spam-mappe, om den ligger der.

Når du klikker på linket, skal du på siden, du kommer ind på, udfylde felterne 'Mit brugernavn er', 'Ny adgangskode' og 'Bekræft adgangskode'.

Klik på 'skift adgangskode', og der kvitteres for, at adgangskoden er ændret.

Bliv medlem

Medlemskab af en aktiv forening for slægtsforskere, der lægger vægt på undervisning, foredrag,   ekskursioner og udveksling af erfaringer.

Årligt kontingent:150 kr.

Bliv medlem knap

Er du medlem kan du tilmelde dig betalingsservice herunder