Forside / Egedal / Foreningen / Om foreningen

— Arkiveret under

Historie og aktiviteter

Foreningen ligger i Egedal kommune og er kommunens eneste slægtshistoriske forening.

Den oprindelige forening, som hed Ledøje-Smørum Slægtshistoriske Forening blev stiftet den 23. april 1997 i Ledøje-Smørum sogne.
På generalforsamlingen den 21. marts 2013 blev foreningen en lokalforening i DIS-Danmark og navnet blev ændret til DIS-Egedal, Slægt & Data.
I 2018 indgik foreningen partnerskabsaftale med Danske Slægtsforskere, og på generalforsamlingen den 28. marts 2019 blev navnet ændret til Danske Slægtsforskere Egedal.
Foreningen har til formål at støtte medlemmerne i deres slægtsforskning. Dette gøres først og fremmest ved at hjælpe hinanden med at udveksle erfaringer, men også ved relevante foredrag og kursus vedrørende slægtsforskning.

Foreningen afholder møder den sidste torsdag i hver måned i tiden august til maj kl. 19.00 til ca. 22.00.

Herudover samles interesserede til Slægtsmandag hver anden mandag i tiden august til maj kl. 13.00 til ca. 15.00.

Mødestedet er Smørum Gamle Skole, Smørum Bygade 35, Smørumovre.

Smørum Gamle Skole

Bliv medlem

Medlemskab af en aktiv forening for slægtsforskere, der lægger vægt på undervisning, foredrag,   ekskursioner og udveksling af erfaringer.

Årligt kontingent:150 kr.

Bliv medlem knap

Er du medlem kan du tilmelde dig betalingsservice herunder