Forside / Egedal / Foreningen / Hjælp til rettelse af medlems-oplysninger

Hjælp til rettelse af medlems-oplysninger

— Arkiveret under

Hvordan retter jeg mine personlige oplysninger?

Hvis du har fået ny post-adresse, mail-adresse, eller der er andre oplysninger, du ønsker at ændre, kan det gøres på følgende måde:

Klik på 'Mine indstillinger' i øverste højre hjørne.

Skriv dit brugernavn og kodeord/adgangskode og klik på 'Log in'. Herefter vises dine eksisterende oplysninger, som kan tilrettes og gemmes.

Der kvitteres med en side, hvoraf det fremgår, at der vil blive sendt en mail, som skal besvares.

Umiddelbart efter modtager du en mail med et link, som du skal klikke på, hvorefter du får kvitteringen 'Dine personlige ændringer er blevet gemt'.

Vær opmærksom på, at mail-adressen skal ændres, mens den gamle mail-adresse stadig fungerer, da ovennævnte kvitterings-mail sendes til den allerede registrerede mail-adresse.

Bliv medlem

Medlemskab af en aktiv forening for slægtsforskere, der lægger vægt på undervisning, foredrag,   ekskursioner og udveksling af erfaringer.

Årligt kontingent:150 kr.

Bliv medlem knap

Er du medlem kan du tilmelde dig betalingsservice herunder