Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Faxe

DIS-Faxe

Velkommen til vores hjemmeside.

Vi mødes til klubaften hver onsdag i vinterhalvåret klokken 19 - 21.30. Du finder os i Faxe Kommunes Bibliotek, Jernbanegade 62 i Haslev. Vi er i mødelokale 3. Her hjælper vi hinanden med slægtsforskning, hvor søger vi oplysninger om vores forfædre, øver os i fællesskab om de gotiske skrifter, arrangere spændende foredrag og meget mere. Der er gode parkeringsforhold og det er tæt ved stationen. 

Kaffe kr. 15.-

Kig under "det sker" og foreningen.

Medlemsfordele

- Gratis adgang til klubaften hver
  onsdag i vinterhalvåret

- Adgang til vores medlemssider

- Fællesskab om slægtsforskning

 

Nyheder fra hele landet
Rigsarkivets arrangementer efterår 2018 Programmet for Rigsarkivets arrangementer i alle dets afdelinger for efteråret 2018 er nu klar.
9 årgange af Danmarks Adels Aarbog nu på nettet Slægtsforskernes Bibliotek fik gjort hele 73 nye bøger online i juni måned. Heriblandt, som tidligere omtalt, 9 årgange af Danmarks Adels Aarbog.
TILBUD BLIV MEDLEM - kun 62,50 kr for resten af året! Medlemskab af Danske Slægtsforskere for resten af 2018. Normalpris 125,00 kr. – Tilbudspris 62,50 kr.
Artikel i Kristeligt Dagblad om Danske Slægtsforskere og slægtsforskning Vi forsker som aldrig før i vores familiehistorie, og nu har Danmark fået en ny og samlet slægtsforskningsforening, som blandt andet vil arbejde for at lette adgangen til arkiverne
Danmarks Adel nu online Dansk Adels Forening og Slægtsforskernes Bibliotek har indgået aftale om at digitalisere Danmarks Adels Aarbog og lægge årbogen online.
 
Bliv medlem

Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af vores lokalforening. Indmeldelse skal ske gennem DIS-Danmarks hjemmeside, da medlemskab af DIS-Faxe kræver medlemskab af DIS-Danmark

 

Kontingentet følger kalenderåret.


Knap Bliv medlem nu

 

Er du medlem kan du tilmelde dig betalingsservice herunder


DIS-Faxe arrangementer
10/10 2018 Foredrag DIS-Faxe Foredrag om uægte børn og arme mødre v/Michael Dupont
07/11 2018 Foredrag DIS-Faxe Introduktion til brug af DNA i slægtsforskning v/Anders Mørup-Petersen
16/01 2019 Foredrag DIS-Faxe Arkivaler før kirkebøgerne v/Michael Dupont
25/09 2019 Foredrag DIS-Faxe Fæstebønder og godsarkiver v/Erik Kann