Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Faxe

DS-Faxe

Velkommen til vores hjemmeside.

Vi mødes til klubaften hver onsdag i vinterhalvåret klokken 19:00 - 21:30. Du finder os i Faxe Kommunes Bibliotek, Jernbanegade 62 i Haslev. Vi er i mødelokale 3. Her hjælper vi hinanden med slægtsforskning. Hvor søger vi oplysninger om vores forfædre? Øver os i fællesskab om de gotiske skrifter, arrangere spændende foredrag og meget mere. Der er gode parkeringsforhold og det er tæt ved stationen.

Kaffe kr. 15.-

Kig under "det sker" og foreningen.

Medlemsfordele

- Gratis adgang til klubaften hver
  onsdag i vinterhalvåret

- Adgang til vores medlemssider

- Fællesskab om slægtsforskning

 

Nyheder fra hele landet
Slægtsforskeren nr. 1 2019 udsendes mandag den 24. marts Årets første Slægtsforskeren er på vej ud til medlemmerne med en stak spændende artikler.
Slægtsforskernes Bibliotek nomineret Det er i dag offentliggjort, at Slægtsforskernes Bibliotek er blandt de 5 nominerede til den historiske fornyelsespris, og er i selskab med bl.a. Nationalmuseet, Rigsarkivet og Århus Universitet i opløbet til prisen.
Første nyscanninger af kontraministerialbøger på Arkivalieronline Rigsarkivet publicerer de første af de mange nye farvebilleder af kirkebøger, som vi har modtaget fra den amerikanske virksomhed Ancestry.
Resumé fra bestyrelsesmødet 3. marts 2019 Bestyrelsen besluttede i 2018 at gøre en indsats for at orientere bredere om, hvad der sker på dens møder.
Sydkystens Slægtsforskerforening i Greve fylder 25 år Foreningen havde 25 års jubilæum den 24. februar 2019 og vil markere dagen lørdag 9. marts 2019 i Greve
 
Bliv medlem

Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af vores lokalforening. Indmeldelse skal ske gennem Danske Slægtsforskeres hjemmeside, da medlemskab af DS-Faxe kræver medlemskab af Danske Slægtsforskere

 

Kontingentet følger kalenderåret.


Knap Bliv medlem nu

 

Er du medlem kan du tilmelde dig betalingsservice herunder


DS-Faxe arrangementer
11/09 2019 Foredrag DS-Faxe Foredrag af Adam Kronegh: Arbejdet med forsvundne arvinger og arbejdet hermed og i almindelighed i Rigsarkivet
25/09 2019 Foredrag DS-Faxe Fæstebønder og godsarkiver v/Erik Kann
16/10 2019 Foredrag DS-Faxe Per Andersen, Danske Slægtsforskere, har denne aften foredraget med titlen "Den historiske Fortælling"
06/11 2019 Foredrag DS-Faxe Ulrich Alster Klug: Ejendomshistorie på arkiverne og på nettet
27/11 2019 Foredrag DS-Faxe Torben Albret Kristensen kommer og fortæller om fødsler, jordemødre og kirkegangskoner