Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Faxe / Det sker / Klubaften i DIS-Faxe

Klubaften i DIS-Faxe

— Arkiveret under

30/3-2011 - En blandet, men inspirerende aften. Vi skal følge op på diverse ting.

Kære medlemmer, vi har ikke så mange aftener tilbage i denne sæson. På Onsdag den 30. marts har vi sat følgende på programmet:

  1. Vi vil meget gerne høre om jeres ønsker og forventninger for sæsonen 2011/12. Vi håber på en masse inputs, så vi kan planlægge den bedst mulige sæson. Og når vi har fået jeres ”ønskekatalog”  kan vi i god tid forberede vores kommende klubaftener, og sætte navn på hvad vi skal lave, når vi skal mødes igen. Til jer som ikke har mulighed for at komme, er I velkommen til at sende en mail til formanden på den velkendte mail adresse Tine Susanne Olsen sus@nne-olsen.dk. 

  2. Det næste punkt handler om hvad I/vi har tænkt os at gøre med vores indsamlede materiale og den kæmpe arbejds indsats vi har haft inden for slægtsforskningen. Den dag at vi ikke er mere, hvad skal der så ske? Skal det hele så bare smides ud? (Der findes muligheder, en er at testamenterer det til DIS Danmark).
  3. Hvad gør vi med vores dyrebare arkivalier, billeder, historier så de ikke forsvinder, hvis huset brænder, computeren bliver stjålet etc.. En rundbords diskusion hvor vi alle kan melde ind.
  4. Til sidst vil vi gerne have en opsamling på hvad I som medlemmer synes har været godt og mindre godt i denne sæson.
  5. Diverse.
Med venlige hilsner
Bestyrelsen
 
Starttidspunkt:
30/03 2011 19:00
Sluttidspunkt:
30/03 2011 21:00
Deltagere:
Kun for Dis-Faxe medlemmer
Sted:
Klubaften i DIS-Faxe
30/3-2011 - En blandet, men inspirerende aften. Vi skal følge op på diverse ting.

30/03 2011 19:00
Region:
Sjælland
Bliv medlem

 

Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af vores lokalforening. Indmeldelse skal ske gennem Danske Slægtsforskeres hjemmeside, da medlemskab af DS-Faxe kræver medlemskab af Danske Slægtsforskere

Kontingentet følger kalenderåret.

 

Knap Bliv medlem nu