Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Helsingør

Velkommen til Slægt & Data DIS-Helsingør

Slægtsforskning

Forårssæsonens sidste møde i læse-/studiegruppen er den 10. april. Første møde i efterårssæsonen er den 11. september 2018. 

Sommerudflugten den 22. maj er fuldtegnet, detaljeret program for dagen kan fortsat ses under "Foreningen". 

Effterårets første foredrag "Husker du din skoletid?" den 24. september med cand.mag Peter Schøning kan I tilmelde jer, se højre spalte eller under "Det sker".

Nyhedsbreve

kan ses under "Foreningen".

Husk at alle tilmeldinger sker via hjemmesiden. Vælg den ønskede aktivitet i højre spalte eller under "Det sker" og klik på "Tilmeld". Du får straks bekræftelse på skærmen på din tilmelding.

Hvis du som medlem ønsker adgang til vores DIS-Helsingør blog, sender du en mail til webmaster@dis-helsingor.dk, hvorefter du modtager en invitation. 

 

DIS-Helsingør blog finder du her: Knap klik her lille

Har du brug for yderligere oplysninger, så skriv til sekretaer@dis-helsingor.dk.

 

Opdateret 13. april 2018

Helsingør gl. by 4-blok
Helsingør motiver
Medlemsfordele
  • Gratis adgang til vores studiegruppe

  • Kontakt til andre slægtsforskere i lokalområdet

  • Adgang til en årlig udflugt


 

Nyheder fra hele landet
Gorms Store Familietræf 2018 SÅ ER DER FAMILIETRÆF I JELLING LØRDAG 12. maj 2018. Er du en af dem, der har en anetavle, der viser, at du er i familie med Gorm den Gamle? Eller er du godt i gang med slægtsforskningen? Så inviterer Kongernes Jelling igen i år til et forrygende familietræf. Temaet er historie og slægtskab, så alle er hjertelig velkomne – også uden anetavle.
Slægtsforskeren nr. 1 2018 på trapperne Årets første Slægtsforskeren er nu på vej ud til medlemmerne med en stak spændende artikler.
Nyt på Arkivalieronline – godsarkiver, skifter og mere Arkivalier fra sjællandske og nørrejyske godser, fra Sø- og Handelsretten, skifteafdelingen og flere dødsattester, jordmoderprotokoller og tyendeprotokoller kan nu ses på Arkivalieronline
Slægtsforskernes Bibliotek får legat på 50.000 kr. Det er Carlsen-Langes Legatstiftelse på Gammelkjøgegaard, der efter ansøgning har bevilget biblioteket legatet.
DIS-Odense modtager pris på 12.000 kr. fra GF-forsikring Lokalforeningen har fået beløbet som led i forsikringsselskabets årlige uddeling, kaldet 'Tak for jeres overskud'.
 
Bliv medlem

Meld dig ind i DIS-Helsingør - det koster kun 100 kr. om året.
Familiemedlemskab 125 kr. om året.

 

Knap Bliv medlem nu


 

null

Tjek personlige oplysninger

Ny post - eller mailadresse

Ret din medlemsindstilling

Hjælp hertil, se "Foreningen"