Forside / Helsingør / Foreningen / DIS Danmark 25 års jubilæum

DIS Danmark 25 års jubilæum

24. maj 2014

I anledning af DIS-Danmarks 25-års jubilæum den 24. maj 2014 gennemførte DIS- Helsingør et arrangement i Helsingør Bycenter.

Vi havde fået tildelt en fin placering på Lille Torv på 1. sal, lige der hvor rulletrappen lander publikum, som kommer fra stueetagen.

Der mødte publikum os og vores stand som var synliggjort med vore rullegardiner (Roll Ups), som var fremstillet i dagen anledning. Rullegardinerne var bl. a. udformet med et princip på et stamtræ. For yderligere opmærksomhed var der en selvkørende PowerPoint præsentation på storskærm som gav forskellige informationer om slægtsforskning. PowerPoint præsentationen er sat på vor hjemmeside sammen med en video fra stedet. Klik på - VIDEO - eller - POWERPOINT på forsiden.

På standen havde vi endvidere en udstilling med bøger og andet materiale for slægtsforskere.

Der var god søgning til vor stand hvor der kunne gives kort introduktion til slægtsforskning.

Over 50 besøgende fik heftet Hjælp til nybegyndere i slægtsforskning og andet materiale med hjem.

Mange besøgende havde også fulgt opfordringen i pressemeddelelsen, nemlig at tage nogle oplysninger med på personer, som man kunne prøve at finde.

Pressemeddelelsen var optaget i Nordsjælland, Ugeposten, Frederiksborg Amts Avis og Helsingør dagblad.

En del besøgende gav også udtryk for, at de ville melde sig ind i foreningen.

Bliv medlem

Meld dig ind i Danske Slægtsforskere Helsingør - det koster kun 100 kr. om året.

Familiemedlemskab 125 kr. om året.

Knap Bliv medlem nu