Forside / Helsingør / Foreningen / Hjælp til at rette medlemsoplysninger

Hjælp til at rette medlemsoplysninger

Hvordan retter jeg mine personlige oplysninger.

Du har pligt til at ajourføre dine personlige indstillinger, og det er kun dig, som kan rette personlige indstillinger.

Hvis du har fået ny post-adresse, mail-adresse, eller der er andre oplysninger, du ønsker at ændre, kan det gøres på følgende måde:

Klik på 'Mine indstillinger' i øverste højre hjørne.

Skriv dit brugernavn og kodeord/adgangskode og klik på 'Log in'. Herefter vises dine eksisterende oplysninger, som kan tilrettes og gemmes.
VIGTIGT: Den mail adresse, som står under dine personlige indstillinger skal stadigt være aktiv - da der kvitteres med en mail med et link, som du skal klikke på, og derefter får du kvitteringen 'Dine personlige ændringer er blevet gemt.

Derefter kan du ændre din mail adresse, hvis det var det der var ærindet.

Hvis du ikke får e mail med kvittering, kan det bero på, at du har ændret mailadressen inden .
Kontakt ekspedition@dis-danmark.dk så kan man hjælpe med at få ny e mail ind i systemet.

Meld dig ind i DIS-Helsingør - det koster kun 100 kr. om året.

Familiemedlemskab 125 kr. om året.

Knap Bliv medlem nu