Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Holbæk / Aktiviteter DIS-Holbæk / Foredrag DIS-Holbæk

Foredrag DIS-Holbæk

— Arkiveret under

Torsdag, den 19. oktober 2017 kl. 1900 Holbæk Bibliotek, "Billeder i stedet for ord" af Per Andersen.

Per Andersen: "Vi vil have gode illustrationer til slægtens historie, helst fotos af personerne. Det kan ikke altid lade sig gøre, men med lidt kreativitet kan man godt finde måder at levendegøre slægten på med illustrationer. Eksempler omfatter Det Kgl. Biblioteks billedsamling, MyHeritage, lokalarkiver, historiske postkort, panoramio og matrikelkort.

Når man skriver sin slægtshistorie, kan billeder og illustrationer gøre underværker. Generelt betyder illustrationer meget for forståelsen af  et emne, men ved slægtshistorie er der flere dimensioner end dette. Det handler om at levendegøre noget, som i tid og sted kan være langt væk fra, hvor vi er i dag og det, som vi er bekendt med. Man taler om at komme kød på anerne, og det handler ikke kun om at finde flere oplysninger om deres liv, men også at skabe et visuelt indtryk af deres liv
.

Nu kan det godt være en udfordring at finde gode illustrationer til netop ens slægt. Jeg fik en gang at vide, at hvis man ikke havde et billede af en rytter til hest, så måtte man nøjes med et billede af en hest. Eller sagt på en anden måde, nogle gange må man være lidt kreativ, og måske er det bedre med et billede, der har lidt relevans i stedet for slet ikke noget billede".

Starttidspunkt:
19/10 2017 19:00
Sluttidspunkt:
19/10 2017 21:30
Pris for ikke-medlemmer:
50
Arrangementets adresse:
Holbæk Bibliotek, Nygade 9-13, 4300 Holbæk.
Sted:
Foredrag DIS-Holbæk
Torsdag, den 19. oktober 2017 kl. 1900 Holbæk Bibliotek, "Billeder i stedet for ord" af Per Andersen.

19/10 2017 19:00
Region:
Sjælland
Handicapvenlig adgang:
Ja