Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Kongeaaen / Det sker / DIS-Kongeaaen - Hvordan fungere DIS-Træf

DIS-Kongeaaen - Hvordan fungere DIS-Træf

— Arkiveret under

Jørgen Kristensen, DIS-Danmark kommer og fortæller

Jørgen Kristensen er bestyrelsesmedlem i DIS-Danmark og ass. Webmaster, og er den danske koordinator i DIS-Træf, som behandler alle filer og anmodninger om brugerkode og har arbejdet med dette de sidste 4 år

Jørgen Kristensen kommer og fortæller om Databasen DIS-Træf hvor man kan møde andre slægtsforskere, der forsker i det samme som en selv. Der bliver forklaret hvordan man får adgang og søger; hvordan filerne laves fra dit slægtsprogram og sendes til Jørgen, så det kan lægges i databasen, hvordan den kan bruges. Alt sammen i et langsomt tempo så alle kan være med og med eksempler,

DIS Træf er en stor database hvor medlemmerne i de nordiske lande får deres slægtsfiler lagt op, så de er søgebare for alle der er medlem af en nordisk Dis-forening og der er over 5 millioner poster og mange har haft glæde af at søge der.

Efter en kaffe pause bliver der fortatt og vist hvad der er på hjemmesiden Slægt og Data og forklarer hvad den kan bruges til, lige fra Forum og til digitaliseret kilder og viser hvordan din evt. egen side ser ud som ikke mange ved man har.

Efter foredraget gives der denne aften også koder til DIS-Træf, således at du kunne komme ind på søgesiden, desuden hjælp til at komme på DIS-Danmarks hjemmeside, hvis du ikke kan huske hvordan.

HUSK KAFFE

Starttidspunkt:
12/04 2016 19:00
Sluttidspunkt:
12/04 2016 21:30
Deltagere:
medlemmer
Arrangementets adresse:
Store sal på Knudepunktet Kærhøjparken 19 Vejen
Sted:
DIS-Kongeaaen - Hvordan fungere DIS-Træf
Jørgen Kristensen, DIS-Danmark kommer og fortæller

12/04 2016 19:00
Region:
Syddanmark
Bliv medlem

Medlemskab af en aktiv forening for slægtsforskere, der lægger vægt på undervisning, foredrag, ekskursioner og udveksling af erfaringer.

Årligt kontingent:

Enkeltpersoner 125 kr.

Ægtepar/samboende 190 kr.

Bliv medlem knap

Alternativ indmeldelse:

https://www.dsshop.dk/bladet-slaegtsforskeren

Kun hovedforeningen Danske Slægtsforskere.

Bliv også medlem af Slægtsforskning Kongeaaen:

Skriv mail til slaegt@slaegt.dk