Forside / Næstved / Foreningen

Vedtægter DIS-Næstved
Bestyrelsen for DIS-Næstved, valgt 2018
Hjælp til login
Hvordan logger jeg ind - første gang
Forsideartikler

Klik for medlemsskab

Årligt kontingent:

Enkeltpersoner 100 kr.
Ægtepar/samboende 175 kr.

Tilmelding og betaling via

Danske Slægtsforskeres hjemmeside.

Tilmeld dig betalingsservice her.

Bliv medlem nu!
Adresseændring!

Husk du er selv ansvarlig for at Danske Slægtsforskere og DS-Næstved kender din rigtige adresse og mail, så du får dine nyheds mail fra foreningen og evt. blade.
Disse skal rettes i "mine indstillinger" allerøverst i højre kolonne. Har du problemer med det, så kontakt bestyrelsen.

Arrangementer i DS-Næstved
21/02 2019 DS-Næstved: SlægtsCAFE` Her mødes man, og hjælper hinanden med slægtsforskning, under hyggelige og rolige omgivelser.
28/02 2019 DS-Næstved: Foredrag Aviserne som kilde - Mediestream, v/Ulrich Alster Klug
07/03 2019 DS-Næstved: SlægtsCAFE` Her mødes man, og hjælper hinanden med slægtsforskning, under hyggelige og rolige omgivelser.
14/03 2019 DS-Næstved: Generalforsamling - SlægtsCAFE` Den årlige Generalforsamling, derefter SlægtsCAFE` hvor vi deler viden med hinanden.
21/03 2019 DS-Næstved: Medlemsaften Emne vakant ! (Ledig), Evt. Tips og Tricks om søgemuligheder