Forside / Næstved / Foreningen

Vedtægter DIS-Næstved
Bestyrelsen for DIS-Næstved, valgt 2018
Hjælp til login
Hvordan logger jeg ind - første gang
Forsideartikler

Klik for medlemsskab

Årligt kontingent:

Enkeltpersoner 100 kr.
Ægtepar/samboende 175 kr.

Tilmelding og betaling via DIS-Danmarks hjemmeside.

Tilmeld dig betalingsservice her.

bs.jpg

Bliv medlem nu!
Adresseændring!

Husk du er selv ansvarlig for at DIS-Danmark og DIS-Næstved kender din rigtige adresse og mail, så du får dine nyheds mail fra foreningen og evt. blade.
Disse skal rettes i "mine indstillinger" allerøverst i højre kolonne. Har du problemer med det, så kontakt bestyrelsen.

Arrangementer i DIS-Næstved
25/10 2018 DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.
01/11 2018 DIS-Næstved: Foredrag: Uægte børn og arme kvinder Foredrag v/ Michael Dupont: Uægte børn og arme kvinder
08/11 2018 DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.
15/11 2018 DIS-Næstved: Foredrag: Faderskabs-, skilsmisse-, og adoptionssager og info om Rigsarkivet Foredrag v/ Michael Dupont: Faderskabs-, skilsmisse-, og adoptionssager og info om Rigsarkivet
22/11 2018 DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.