Forside / Næstved / Foreningen

Vedtægter DIS-Næstved
Bestyrelsen for DIS-Næstved, valgt 2018
Hjælp til login
Hvordan logger jeg ind - første gang
Forsideartikler

Klik for medlemsskab

Årligt kontingent:

Enkeltpersoner 100 kr.
Ægtepar/samboende 175 kr.

Tilmelding og betaling via DIS-Danmarks hjemmeside.

Tilmeld dig betalingsservice her.

bs.jpg

Bliv medlem nu!
Adresseændring!

Husk du er selv ansvarlig for at DIS-Danmark og DIS-Næstved kender din rigtige adresse og mail, så du får dine nyheds mail fra foreningen og evt. blade.
Disse skal rettes i "mine indstillinger" allerøverst i højre kolonne. Har du problemer med det, så kontakt bestyrelsen.

Arrangementer i DIS-Næstved
13/09 2018 DIS-Næstved: Medlemsaften Introduktion til høstsæsonen. Vi starter op med gennemgang af efterårets program
20/09 2018 DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.
27/09 2018 DIS-Næstved: Foredrag: Retsbetjente Foredrag om retsbetjente v/ Torben A. Kristensen
04/10 2018 DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.
11/10 2018 DIS-Næstved: Medlemsaften Evt. søgning af aner i Sverige.