Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Odense / Det sker / Orienteringsmøde om evt. sammenlægning af landsforeningerne

Orienteringsmøde om evt. sammenlægning af landsforeningerne

— Arkiveret under

Vi har inviteret to medlemmer af fremtidsudvalget, Ann Krukow og Ivan Jensen, til at komme og fortælle om planerne.

Kære fynske slægtsforsker!

DIS-Danmark (DIS_DK) og Sammenslutningen af Slægtshistoriske Foreninger (SSF) har i længere tid snakket om at slå sig sammen. De har i efteråret 2017 nedsat et Fremtidsudvalg med repræsentanter fra de to foreningers medlemmer. Udvalget har i november måned barslet med to notater, der er tænkt som et oplæg til det videre arbejde og til foreningernes generalforsamling/årsmøde i april 2018. (Link til PDF-filerne: 'Forslag til sammenlægning' og 'Ofte stillede spørgsmål' finder du på DIS-Odenses hjemmeside.)

Mange af jer har måske tænkt over, hvad en eventuel sammenlægning kommer til at betyde for jeres eget personlige medlemskab, for den lokalforening du måske er medlem af og for slægtsforskningen generelt i Danmark de kommende år.

De tre fynske slægtsforskerforeninger, DIS-Odense, DIS-Sydfyn og Slægtshistorisk Forening Odense, indbyder derfor til et orienteringsmøde, hvor der også vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål. Ann Krukow er næstformand i Slægtshistorisk Forening Odense. Den anden gæst, Ivan Jensen, er slægtsforsker. Begge har lagt et stort arbejde i fremtidsudvalget og ser frem til at møde jer og jeres spørgsmål.

Arrangementet er gratis for alle fynske slægtsforskere, og der er ingen tilmelding. DIS-Odense er vært ved en kop kaffe og lidt småkager i aftenens løb.

Starttidspunkt:
16/01 2018 19:00
Sluttidspunkt:
16/01 2018 21:00
Arrangementets adresse:
Stadionvej 50, Indgang K, 5200 Odense V
Sted:
Orienteringsmøde om evt. sammenlægning af landsforeningerne
Vi har inviteret to medlemmer af fremtidsudvalget, Ann Krukow og Ivan Jensen, til at komme og fortælle om planerne.

16/01 2018 19:00
Region:
Syddanmark
Handicapvenlig adgang:
Ja