Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Skive / Aner / Hanne Brogner Hansen

Hanne Brogner Hansen

Hanne forsker i slægterne Ladefoged, Grove, Jacobsen og Johannesen m.fl. Hovedsageligt i Salling, Thy og på Mors. På ægtefællens side er det Breinholt, Kjærsgaard og Louring Nielsen.

Hanne slægtsforsker på sin moders side i slægterne Ladefoged og Grove samt Jacobsen og Johannesen slægterne fra Salling.

På faderens side er det efterkommere efter Otto Kristian Kristensen fra Risum og Junget samt efterkommere efter Skomager Lars Jensen og hustru Anne Marie Jensen født Andersen. Slægterne kommer hovedsageligt fra Salling, Thy og Mors.

På ægtefællens - Bjarne's - side er det Breinholt slægten hovedsageligt fra Ringkøbing amt og Kjærsgaard og Louring Nielsen slægterne fra Viborg og Randers.

Indtastningsprojekt

Kunne du du tænke dig at hjælpe DIS-Skive med, et "lokalt" indtastningsprojekt? Vi vil i foreningen starte med at indtaste folketællingerne fra Skive By - 1870, 1890, 1901, osv. Så er du meget velkommen til at kontakte os på disskive@gmail.com.

Bliv medlem

Medlemskab af en aktiv forening for slægtsforskere, der lægger vægt på undervisning, foredrag, ekskursioner og udveksling af erfaringer.

 

Årligt kontingent:

Et personligt medlemsskab 150 kr.

Bliv medlem knap