Forside / Skive / DS - Skive / Bestyrelsen

Bestyrelsen i Danske Slægtsforskere - Skive.

Bestyrelsen i DS-Skive
Nedenfor kan du se bestyrelsen i DIS-Skive med kontakt numre og mail adresser.
Slægtsforskerprisen 2019
I weekenden d. 14-15. september 2019 afholdt foreningen Danske Slægtsforskere det årlige arrangement Slægtshistorisk weekend. Årets slægtsforskerpris blev uddelt - denne gang til Mette Fløjborg.
Vil du lære at læse gotisk? Nyt gratis kursus fra Rigsarkivet
Prøv Rigsarkivets nye online kursus. Gennem små videoer og øvelser lærer du trin-for-trin at læse gotisk.
Nye Åbent Hus arrangementer i hele landet
Igen i efteråret inviterer Danske Slægtsforskere sammen med lokalforeninger til en række af de populære Åbent Hus arrangementer, denne gang i oktober i Nykøbing Falster, Helsingør, Århus og Sønderborg.
Bog nummer 5.000 nu online
Der har været travlhed hos Slægtsforskernes Bibliotek, og i denne uge passerede biblioteket 5.000 online titler, som kan tilgås gratis. Med en enkelt fritekstsøgning, kan der søges på tværs af alle bøger. Biblioteket er derfor det største online-bibliotek med bøger inden for slægts-, personal- og lokalhistorie.
Bliv medlem

Medlemskab af en aktiv forening for slægtsforskere, der lægger vægt på undervisning, foredrag, ekskursioner og udveksling af erfaringer.

Årligt kontingent:

Personligt medlemsskab 150 kr.

For KUN 75 kr. mere kan ægtefælle / samboende få et medlemsskab.

Bliv medlem knap