Forside / Skive / DS - Skive / Bestyrelsen

Bestyrelsen i Danske Slægtsforskere - Skive.

Bestyrelsen i DS-Skive
Nedenfor kan du se bestyrelsen i DIS-Skive med kontakt numre og mail adresser.
Slægtens Dag i Sæby 2019
Saltlandets historiske Forening for Sæby og Omegn afholder 16. november 2019 Slægtens Dag 2019 i Manegen i Sæby. Der vil være 4 foredrag og 16 stadeholdere i den store sal , og der er gratis adgang fra 10-16.
Rigsarkivet overdrager stor bogsamling til Slægtsforskernes Bibliotek
Rigsarkivet har overdraget den del af sit bibliotek, der omhandler personal- og slægtshistorie til Slægtsforskernes Bibliotek, der er en del af den almennyttige forening Danske Slægtsforskere.
Slægtsforskerprisen 2019
I weekenden d. 14-15. september 2019 afholdt foreningen Danske Slægtsforskere det årlige arrangement Slægtshistorisk weekend. Årets slægtsforskerpris blev uddelt - denne gang til Mette Fløjborg.
Vil du lære at læse gotisk? Nyt gratis kursus fra Rigsarkivet
Prøv Rigsarkivets nye online kursus. Gennem små videoer og øvelser lærer du trin-for-trin at læse gotisk.
Bliv medlem

Medlemskab af en aktiv forening for slægtsforskere, der lægger vægt på undervisning, foredrag, ekskursioner og udveksling af erfaringer.

Årligt kontingent:

Personligt medlemsskab 150 kr.

For KUN 75 kr. mere kan ægtefælle / samboende få et medlemsskab.

Bliv medlem knap