Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Sydfyn / Foreningen / Privatlivspolitik - Dis-Sydfyn

Privatlivspolitik - Dis-Sydfyn

Orientering om Privatlivspolitik for Dis-Sydfyn.

Privatlivspolitik - Dis-Sydfyn.

NYE EU-REGLER OM DATABESKYTTELSE

EU-regler om datasikkerhed (GDPR) trådte i kraft den 25. maj 2018, og herunder  vises, hvordan Dis-Sydfyn behandler de personoplysninger, der er givet ved indmeldelsen i Dis-Sydfyn.

 

Behandling af personoplysninger:

Vi  behandler følgende personoplysninger om dig:

 

Almindelige personoplysninger:

Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, adresse, medlemsnummer, indmeldelsesdato, udmeldelsesdato, telefonnummer, e-mailadresse og hjemmesideadresse.

 

Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

Foreningen registrerer ingen oplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse.

 

Foreningens formål med behandling af medlemsoplysninger:

Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning.

Udsendelse af nyhedsbreve.

 

Opbevaring og sletning af dine personoplysninger:

Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen.

Af hensyn til bogføringsloven opbevarer vi bogføringsbilag med medlemsoplysninger i 5 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen.

 

Danske Slægtforskere:

Da Danske Slægtsforskere administrerer kontingentopkrævningen for os, vil vi gerne henvise til Privatlivspolitik for Danske Slægtforskere, som kan læses på website: www.slaegtogdata.dk.

 

Dataansvarlig i Dis-Sydfyn er formanden, Nani Krejsing