Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Sydfyn / Nyheder / Nyhedsbrev nr. 2 i 2019

Nyhedsbrev nr. 2 i 2019

Nyhedsbrev nr. 2 i 2019 – Danske Slægtsforskere Sydfyn

Kære medlemmer af Danske Slægtsforskere Sydfyn!

 

Den nye sæson er kommet godt i gang, og  torsdag, den 31. januar kl. 19 har vi årets første medlemsaften i Skallen, hvor slægtsforsker Arne Clausen, Millinge, vil fortælle om sine erfaringer med at skrive slægtsbog.

Medbring gerne computer.

 

Kontingent  for 2019 forfalder til betaling 31. januar. – Har du tilmeldt betalingen via Betalingsservice, beder vi dig venligst  for en sikkerheds skyld checke, at beløbet bliver trukket. Har du ikke tilmeldt dig Betalingsservice, er opkrævning på vej med postvæsenet. Har du ikke modtaget noget i næste uge, bedes du pr. mail kontakte kasserer@slaegt.dk

 

I februar har vi følgende program:

 

Torsdag, den 14. februar kl. 19-21.30, medlemsaften i Skallen v/Flemming Knudsen, hvor emnerne er ”Hvordan kommer jeg i gang med at slægtsforske , og hvordan sikrer jeg mig, at det er den rigtige familie?”. – Husk computer, hvis du har én.

 

Onsdag, den 20. februar kl. 19-21, Gotisk Læsekreds på Ørkildskolen Syd (tidl. Byskolen), Teatergade, Svendborg. Læsekredsen er gratis for medlemmer af Danske Slægtsforskere Sydfyn. Tilmelding nødvendig på mail til schmidtkarenmargrethe@gmail.com

 

Mandag, den 25. februar kl. 14.30-16.30: Bibliotekscafé med gratis hjælp til slægtsforskning på Svendborg Bibliotek, Svinget 1, Svendborg. – Husk computer og oplysninger om slægten.

 

Torsdag, den 28. februar kl. 19-21.30 i Skallen: Foredrag om trosretninger v/Julie Elmquist, cand.mag. i religionshistorie. – Var dine aner mormoner, indremissionske, eller havde de andre trosretninger og hvorfor? Foredragsholderen vil tage os gennem denne spændende verden.

 

Til nye medlemmer kan vi oplyse, at foreningens mail-adresse er ændret til: dssydfyn@gmail.com

 

………………………………………….

 

Som det vil være bekendt, har alle medlemmer i Danske Slægtsforskere Sydfyn gratis adgang til arrangementer i Danske Slægtsforskere Odense,  der i februar bl.a. tilbyder foredrag, den 19. kl. 19-21.30 v/forfatteren Jesper Wung-Sung, der fortæller om sin fantastiske roman ”En anden gren”.  Læs nærmere på foreningens hjemmeside www.dsodense.dk om alle arrangementer.

 

Rigsarkivet i Odense, tilbyder i februar foredrag, den 14. kl. 15-16, foredrag om Horserødlejren under besættelsen – en politisk balanceakt med fatale følger. Læs nærmere på hjemmesiden www.sa.dk

 

Venlig hilsen,

Bestyrelsen.

Medlemsfordele
DIS-Sydfyn tilbyder:
  • hyggeligt samvær om slægtsforskning
  • gode foredrag