Forside / Varde / Foreningen

Foreningen

Her kan du læse om foreningens historie, vedtægter, bestyrelse og generalforsamlinger.

Foreningens historie

Generalforsamlingsreferater

FORENINGENS FORMÅL
Slægtsforskning på pc
Her kan du se hvordan du kan melde dig ind i Danske Slægtsforskere - Varde
Foreningens vedtægter vedtaget på generalforsamling februar 2019
Nyheder fra hele landet
Slægtsforskernes Bibliotek tilbyder nu sponsorater Slægtsforskernes Bibliotek tilbyder nu alle en mulighed for at blive sponsor for biblioteket, der har mange spændende projekter i gang. I år når vi 5.000 online værker. Men Slægtsforskernes Bibliotek har brug for hjælp for at fortsætte det gode arbejde.
Kirkebøgerne bliver søgbare Aftalen mellem firmaet Ancestry og Rigsarkivet om at dele indtastninger til Dansk Demografisk Database i bytte for Ancestrys afskrift af kirkebøgerne for perioden ca. 1812-1915 er faldet på plads.
Første færøske arkivalier online Furuden de første arkivalier fra Færøerne er der publiceret en række arkivalier fra frivilligfotografer i april måned.
Den frivillige vejledning på RA i Kbh. Den frivillige vejledning på RA i Kbh. fortsætter torsdage i ulige uger kl. 10-14 i maj, juni, juli og august.
Slægtsforskernes Bibliotek hædret Slægtsforskernes Bibliotek hædret ved Historiske Dage i Øksne hallen med andenpladsen i den historiske fornyelsespris.

Kontingent:

Års kontingent i Varde lokalforening kr. 75,-

Års kontingent i Danske Slægtsforskere kr. 250,-

Indmeldelse sker på Danske Slægtsforskerers Webshop TRYK HER.

Som medlem får du adgang til foredrag og medlemsmøder.

Arrangementer efterår 2019

Se arrangementer efterår 2019 tryk her