Forside / Varde / Foreningen

Foreningen

Her kan du læse om foreningens historie, vedtægter, bestyrelse og generalforsamlinger.

Foreningens historie

Generalforsamlingsreferater

FORENINGENS FORMÅL
Slægtsforskning på pc
Her kan du se hvordan du kan melde dig ind i Danske Slægtsforskere - Varde
Foreningens vedtægter vedtaget på generalforsamling februar 2019
Nyheder fra hele landet
Slægtens Dag i Sæby 2019 Saltlandets historiske Forening for Sæby og Omegn afholder 16. november 2019 Slægtens Dag 2019 i Manegen i Sæby. Der vil være 4 foredrag og 16 stadeholdere i den store sal , og der er gratis adgang fra 10-16.
Rigsarkivet overdrager stor bogsamling til Slægtsforskernes Bibliotek Rigsarkivet har overdraget den del af sit bibliotek, der omhandler personal- og slægtshistorie til Slægtsforskernes Bibliotek, der er en del af den almennyttige forening Danske Slægtsforskere.
Slægtsforskerprisen 2019 I weekenden d. 14-15. september 2019 afholdt foreningen Danske Slægtsforskere det årlige arrangement Slægtshistorisk weekend. Årets slægtsforskerpris blev uddelt - denne gang til Mette Fløjborg.
Vil du lære at læse gotisk? Nyt gratis kursus fra Rigsarkivet Prøv Rigsarkivets nye online kursus. Gennem små videoer og øvelser lærer du trin-for-trin at læse gotisk.
Nye Åbent Hus arrangementer i hele landet Igen i efteråret inviterer Danske Slægtsforskere sammen med lokalforeninger til en række af de populære Åbent Hus arrangementer, denne gang i oktober i Nykøbing Falster, Helsingør, Århus og Sønderborg.

Kontingent:

Års kontingent i Varde lokalforening kr. 75,-

Års kontingent i Danske Slægtsforskere kr. 250,-

Indmeldelse sker på Danske Slægtsforskerers Webshop TRYK HER.

Som medlem får du adgang til foredrag og medlemsmøder.

Arrangementer efterår 2019

Se arrangementer efterår 2019 tryk her

Det sker i Danske Slægtsforskere Varde
26/11 2019 Workshop for slægtsforskere. Vi holder et lille oplæg om dagens emne, hjælper hinanden med slægtsforskning generelt, programmer og hjemmesider en slægtsforsker bruger, tydning af kilder oa. Kom med dine udfordringer, og vi forsøger at løse dem i fællesskab. Der vil blive sendt mail til alle medlemmer før hvert møde med angivelse af dagens emne.