Forside / Varde / Foreningen / Vedtægter

Send denne side

Udfyld feltet med din vens e-mailadresse og vi vil sende en e-mail som indeholder et link til denne side.

Information om adressen
(Påkrævet)
E-mailadressen som linket skal sendes til.
(Påkrævet)
Din e-mailadresse.
Kommentar til link.
Nyheder fra hele landet
Nu søgbare danske kirkebøger fra Ancestry Søgning omfatter p.t. alle kirkebogsdata fra 1892-1918, men bliver løbende udvidet til at omfatte alle kirkebogsdata fra 1812-1918.
Danske Slægtsforskere kan igen tilbyde hjælp til slægtsforskning i Sverige Mikkel Eide Eriksen har meldt sig som personen, der til glæde for andre medlemmer vil slå op i ArkivDigital, en pendant til vores danske Arkivalieronline.
Slægtens Dag i Sæby 2019 Saltlandets historiske Forening for Sæby og Omegn afholder 16. november 2019 Slægtens Dag 2019 i Manegen i Sæby. Der vil være 4 foredrag og 16 stadeholdere i den store sal , og der er gratis adgang fra 10-16.
Rigsarkivet overdrager stor bogsamling til Slægtsforskernes Bibliotek Rigsarkivet har overdraget den del af sit bibliotek, der omhandler personal- og slægtshistorie til Slægtsforskernes Bibliotek, der er en del af den almennyttige forening Danske Slægtsforskere.
Slægtsforskerprisen 2019 I weekenden d. 14-15. september 2019 afholdt foreningen Danske Slægtsforskere det årlige arrangement Slægtshistorisk weekend. Årets slægtsforskerpris blev uddelt - denne gang til Mette Fløjborg.

Kontingent:

Års kontingent i Varde lokalforening kr. 75,-

Års kontingent i Danske Slægtsforskere kr. 250,-

Indmeldelse sker på Danske Slægtsforskerers Webshop TRYK HER.

Som medlem får du adgang til foredrag og medlemsmøder.

Arrangementer efterår 2019

Se arrangementer efterår 2019 tryk her

Det sker i Danske Slægtsforskere Varde
26/11 2019 Workshop for slægtsforskere. Vi holder et lille oplæg om dagens emne, hjælper hinanden med slægtsforskning generelt, programmer og hjemmesider en slægtsforsker bruger, tydning af kilder oa. Kom med dine udfordringer, og vi forsøger at løse dem i fællesskab. Der vil blive sendt mail til alle medlemmer før hvert møde med angivelse af dagens emne.