Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Varde / Links m.m.

Links m.m.

Her skal ikke oprettes en stor linksamling - den finder du på DIS-Danmarks hjemmeside under 'Kilder' og 'Værktøjer'; men de medlemmer af DIS-Varde, der har en hjemmeside, kan få den præsenteret her, ligesom eksempler fra medlemmernes slægtsforskning er velkomne. Her kan du også finde også resuméer af foredrag

Medlemmers hjemmesider
Lidt inspiration til sin slægtsforskning kan man hente på disse hjemmesider:
Udvandring til USA
Vibeke Krag Hermanns links fra Workshop om udvandring
Politi, pas og personregistrering
Jørgen Mikkelsen, Ph.D, arkivar, Rigsarkivet, holdt et meget spændende foredrag om personregistrering omkring 1900
Nyheder fra hele landet
Slægtsforskernes Bibliotek tilbyder nu sponsorater Slægtsforskernes Bibliotek tilbyder nu alle en mulighed for at blive sponsor for biblioteket, der har mange spændende projekter i gang. I år når vi 5.000 online værker. Men Slægtsforskernes Bibliotek har brug for hjælp for at fortsætte det gode arbejde.
Kirkebøgerne bliver søgbare Aftalen mellem firmaet Ancestry og Rigsarkivet om at dele indtastninger til Dansk Demografisk Database i bytte for Ancestrys afskrift af kirkebøgerne for perioden ca. 1812-1915 er faldet på plads.
Første færøske arkivalier online Furuden de første arkivalier fra Færøerne er der publiceret en række arkivalier fra frivilligfotografer i april måned.
Den frivillige vejledning på RA i Kbh. Den frivillige vejledning på RA i Kbh. fortsætter torsdage i ulige uger kl. 10-14 i maj, juni, juli og august.
Slægtsforskernes Bibliotek hædret Slægtsforskernes Bibliotek hædret ved Historiske Dage i Øksne hallen med andenpladsen i den historiske fornyelsespris.
 
Bliv medlem

Kontingent:

Års kontingent i Varde lokalforening kr. 75,-

Års kontingent i Danske Slægtsforskere kr. 250,-

Indmeldelse sker på Danske Slægtsforskerers Webshop TRYK HER.

Som medlem får du adgang til foredrag og medlemsmøder.

Arrangementer efterår 2019

Se arrangementer efterår 2019 tryk her