Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Værktøjer / Programmer / Slægtsprogrammer / Legacy

Legacy

Et program med mange muligheder. Især en veludviklet udskriftfunktion: Slægtsbogscentret.

legacy.jpg

 

Legacy Family Tree, et af de mest udbredte programmer, er nu kommet i en version 8 der indeholder mange forbedringer i forhold til tidligere versioner.

Bland andet kan nævnes:

Oprindelses rapport
Se hvor du kommer fra og meget mere.
Migrations rapport
Programmet animerer dine aners flytninger over tid. Se hvordan de flyttede fra sted til sted og se hvilke begivenheder der indtraf hvert sted.
Delte begivenheder
Spar tid og undgå fejl ved at dele en begivenhed mellem alle de personer der deltog. Du kan også angive hver persons rolle ved begivenheden. F.eks. dåbsvidne eller fadder ved en dåb.
Kilde kvalitet
Det er nu muligt at angive en kildes kvalitet for hver kildehenvisning.
og meget mere
Læs om alle funktioner her. (på engelsk)

Legacy er et begivenhedsorienteret multimedieprogram. Der kan indlægges et ubegrænset antal billeder til hver person eller par og en lydfil til hvert billede. Udskrivning kan ske som tekst- eller RTF-filer, og der er mulighed for HTML-eksport til brug på hjemmesiden.

Programmet findes i to udgaver. Standard-udgaven, som er gratis. Programmet kan downloades her.

Samme sted kan du opgradere programmet til DeLuxe udgaven, som koster $29,95 (ca 200 kr). Standard-udgaven er et komplet slægtsforskningsprogram, men har begrænsninger i blandt andet udskrifts- og kopieringsfunktioner.

Der er et dansk Legacy-forum tilknyttet, hvor brugerne kan få hjælp, udveksle ideer og hjælpe med at videreudvikle programmet. Besøg Legacy forum her.