Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Værktøjer / Programmer / Slægtsprogrammer / WinFamily

WinFamily

WinFamily – det nordiske program, til begyndere og professionelle slægtsforskere

WinFamily

De første populære WinFamily versioner til og med version 6, blev tilbage i 1980-90 udviklet i Danmark og senere overtaget af et norsk firma. I dag ejes WinFamily af WinFamily IVS med hovedsæde i Danmark samt med kontorer i Norge og Finland. De har herudover selvstændige nationale forhandlere rundt om i verdenen.

Den seneste version er WinFamily 10. Programmet opdateres og udbygges med mellemrum. Brugerne får direkte besked om nye opdateringer, når man er online med programmet.

Programmet kan downloades her. (WinFamily 10 kan prøves i 21 kalenderdage før registrering med licens bliver nødvendig).

En fuld WinFamily 10 licens koster usd 46,00 (svarer til ca. kr.299,00).

Har du licens til WinFamily 6.02 eller senere versioner, kan du nøjes med en WinFamily 10 opgradering som koster usd 30,00 (svarer til ca. kr. 199,00).

WF version 6.02 Classic (64-bit) er re-lanceret og koster som fuldversion usd 23,00 (svarer til ca. kr. 150,00). WF 6.02 er et godt og populært begynderprogram, som du kan afprøve før licenskøb i shareware. Der kan max. indtastes ca. 65.000 personer, før du skal topgradere til et nyere program. Detaljeret brugermanual kan også downloades.

Man kan betale med kreditkort (afregnes i usd) eller via netbank (afregnes i dkr) til WinFamily IVS.

Den danske support m.m. varetages af WinFamily IVS v/Svend-Erik Gottlieb (Roskilde)