Når man gerne vil sige tak!

Startet af Preben Gilbert Marschall, 15 Dec 2014 - 13:15

Forrige emne - Næste emne

Preben Gilbert Marschall

Når man har fået nogle svar på sin søgning, hvordan siger man bedst tak og kan man fjerne sit indlæg eller bliver det bare ved med at køre?

Med venlig hilsen og god jul
Preben G. Marschall

Arne Feldborg

Det er almindelig praksis at man efterfølgende skriver et nyt indlæg, hvor man takker for den hjælp man har fået, og evt. opsummerer de resultater men ad den vej er kommet frem til. Så behøver du egentlig ikke gøre mere.

Selve spørgsmålet om en markering for 'løst' har været vendt adskillige gange. Det er delte meninger om spørgsmålet. For hvornår er et emne definitivt løst, i den forstand at nu kan der ikke kommer flere nye oplysninger frem, og hvem er i stand til at afgøre det.?

De spørgsmål der rejses har jo ofte interesse for mange flere end lige netop den person der har stillet spørgsmålet. Og ofte ser man at tråden fortsætter, og at der kommer nye væsentlige oplysninger frem, også efter at det oprindelige spørgsmål er besvaret.

Og ja, tråden og indlæggene bliver liggende i Forum fremover. Som nævnt ovenfor kan det jo have interesse for mange andre. Og efterfølgende vil det blive fundet ved søgninger her i forum, og for de åbne gruppers vedkommende også ved søgninger på Google.


mvh. Arne Feldborg
Webmaster-assist Dis-Danmark
http://www.slaegtogdata.dk/

Inger Buchard

Bare et eksempel
Jeg fik i weekenden et spørgsmål om en Peder Agerskov/Aggerschow i København omkr. 1700
og ledte først på DIS-Forum

Hele diskussionen om navnet, erhvervet og fortolkningsproblemerne kunne genfindes i 2012 på
https://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php/topic,45145.0.html
- og det var en mildt sagt en meget stor hjælp, for den der spurgte mig om hjælp sidder langt nede i Tyskland med kun lidt forstand på søgemuligheder i Danmark.
Han meldte tilbage, at der var så meget stof i tråden, at han måtte vente til efter nytår med at vende tilbage med opfølgende spørgsmål (som han så kan stille i den gamle tråd)

Inger

Redaktør på DIS-Wiki

Preben Gilbert Marschall

Mange tak for hjælpen, det var rart at komme på det rene med det.

Venlig hilsen
Preben G. Marschall :)